Чак Басс з "Пліткарки" показав другу частину свого розкішного весілля (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 602

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зірка "Пліткарки" - Ед Вествік (Чак Басс).Фото: Getty images

Актор показав, який вони з обраницею мав вигляд під час весільної церемонії

Відомий британський актор, зірка телесеріалу “Пліткарка” Ед Вествік, який на початку року одружився із зіркою індійських фільмів Емі Джексон, поділився кадрами зі своєї весільної церемонії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Вествік, який став надзвичайно відомим завдяки ролі Чака Басса, вирішив майже через пів року після весілля влаштувати його продовження. Світлини Ед запостив у себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Подорож щойно розпочалася,
- підписав актор свіжі знімки.

Як бачимо з відео, у Вествіка та Еми Джексон була виїзна церемонія. Наречена позувала у пишній весільній сукні та з букетом в руках. Щодо актора, то на ньому були одягнені чорні штани та білий піджак.

На фото та відео пара мала максимально гармонійний вигляд 🤍 Варто зауважити, що Джексон раніше також ділилася святковими кадрами.

До слова, як з’ясувалося пізніше, це була друга святкова вечірка пари з нагоди одруження. Молодята, їхні родини та друзі полетіли на приватному літаку до Італії, де в замку-готелі на неймовірної краси узбережжі моря урочисто обмінялися своїми весільними обручками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як син зрадниці Наташі Корольової одружився на стриптизерці. Пара обрала для святкування річницю весілля Наташі та Тарзана.