Чак Басс з "Пліткарки" вдруге одружився: як пройшло весілля Еда Вествіка з зіркою індійських фільмів (ФОТО)

Новини шоубізнесу
6 078
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ед Вествік та Емі Джексон
Фото: instagram.com/edwestwick

Тільки нещодавно відбулися заручини пари, а вже днями знаменитості відгуляли весілля у колі найближчих людей

Зірка серіалу “Плітарка”, відомий за роллю Чака Басса, зіграв друге весілля. Ед Вествік та його дружина Емі Джексон вже показали перші весільні фото. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Наприкінці січня цього року Ед Вествік зробив романтичну пропозицію своїй коханій, зірці індійських фільмів. Освідчитися Емі Джексон актор вирішив під час їх екстремального відпочинку в гірському містечку Гштаад, Швейцарія. А самі заручини відбулися на висоті трьох тисяч метрів на підвісному містку в Альпах, де зібралося чимало інших туристів, які стали свідками моменту народження нової родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вже за декілька місяців закохані зіграли весілля. Як виявилося, пара вирішила не відкладати плани на подружнє життя, тому швидко організували весілля, на яке запросили обмежене коло, до якого увійшли найрідніші люди акторів та близькі друзі. Про це вони повідомили у спільних дописах в Instagram , поділившись першими кадрами з вечірки.

Ед Вествік та Емі Джексон
Фото: instagram.com/edwestwick
Нехай урочистості починаються. 21.03.24. Ми мали нагоду відсвяткувати нашу любов з нашими сім'ями та друзями, такими ж дорогими, як і родина, разом з тими, кого цінуємо найбільше й хто приїхав з різних куточків світу!
— написало зіркове подружжя.
Ед Вествік та Емі Джексон
Фото: instagram.com/edwestwick
Ед Вествік
Фото: instagram.com/edwestwick
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно вдруге вийшла заміж Аліна Гросу . І хоча сама співачка приховує обличчя свого чоловіка, ні у кого вже не залишається сумнівів, що ним став відомий російський актор.