"Все на чоловікові": Джамала розповіла про допомогу чоловіка з дітьми та чому в них немає нянь

Новини шоубізнесу
702

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала. Фото: instagram.com/jamalajaaa

Артистка зізналася, чи важко їй поєднувати материнство з власною музичною карʼєрою

Відома українська співачка Джамала, яка ось-ось повернеться на сцену з сольним концертом, розповіла, як змінилося її життя з появою третього сина. Артистка зізналася, чи має вона час на творчість, а також хто найбільше їй допомагає з дітьми — няні чи чоловік. Усі подробиці розповідаємо на Хочу!

В інтерв’ю програмі "Ближче до зірок" Джамала відверто розповіла, що статус багатодітної мами вимагає вкрай багато часу та енергії. А особливо коли її молодший синочок Алім ще знаходиться на грудному вигодовуванні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того артистка підкреслює, що не менш важким питанням в їх сімʼї є розподіл часу. Оскільки кожен син має свій графік, під який Джамалі та її чоловіку треба підлаштовуватися.

Материнство — це такий труд. Кожен раз після грудного вигодовування ти наче відпахав у залі дві години. До цього ти маєш поповнити запаси. Це сто відсотків жертва задля дитини. Старший Емір йде до школи, середній, якому чотири, – садочку. Алім постійно зі мною. У кожного свій тайм-менеджмент. Тобто ти розумієш, о котрій встати старшому, середньому… Вони розуміють, що я повністю їх. Звичайно, ще батько має отримати свою порцію піклування. Тому я намагаюся зараз дійсно балансувати,
— каже артистка.

Втім попри наявні складнощі великої родини, Джамала та її чоловік, бізнесмен Бекір Сулейманов, не поспішають звертатися про допомогу до нянь. Натомість коханий артистки намагається більше проводити часу з дітьми, тим самим даючи їй змогу поринути у розвиток власної музичної карʼєри.

Він (чоловік артистки — прим. ред.) займається всіма моїми справами та навпаки він мені каже, коли буде нова пісня. Каже: "Давай я звільню тобі час, заберу зайвий раз малюка". Але це тут так не працює, бо ти маєш звільнити свій простір в голові. А коли ти піклуєшся цілодобово про дітей, то це дуже важко. Тому я цього разу розслабленіша, дозволила собі не поспішати. Все буде нормально. Дуже щаслива, що все піклування про дітей зараз ми ділимо навіть не навпіл, а більше все на чоловікові. Ми поки що справляємося самі,
— додає Джамала.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джамала емоційно повідомила, що окупанти остаточно захопили її майно в Криму. Артистка зазначила, що її родина з покоління в покоління страждає від російського терору.