Джамала стала багатодітною мамою: хто народився у співачки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
5 743
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Артистка поділилася першим кадром з пологового будинку, який зробила після народження третьої дитини

Відома українська співачка Джамала втретє стала мамою! Артистка та її коханий чоловік Бекір Сулейманов стали багатодітними батьками після народження малюка, який мав би зʼявитися на світ ще декілька днів тому . Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Радісну звістку Джамала повідомила у себе в соцмережах. Відомо, що до останнього артистка вела активний спосіб життя та брала участь у багатьох робочих проєктах. Однак, як виявилося, розсекречувати свій статус багатодітної мами артистка вирішила не відразу. Натомість декілька днів співачка насолоджувалася часом з новородженим малюком і більше приділяла часу родині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, як стало відомо, 24 травня співачка Джамала стала мамою для третього сина. Малюка, який народився з вагою 3 кіло та зростом 50 см, назвали Алім-Сеїт Бекір.

24.05.2024. Alim Seit-Bekir Oğlu Süleymanov. Мій третій маленький принц! Я для тебе буду тінню у спекотний день, в холод стану домом, я тебе зігрію сонцем, світлим променем, вогнем. Люблю,
— чуттєво написала Джамала.
Джамала показала сина
Фото: instagram.com/jamalajaaa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джамала розповіла про відважний вчинок , який скоїла на американській премії. Артистка зізналася, що це було не так вже й легко зробити.