36-річна Ілона Гвоздьова відповіла на критику її провокативних фото в одній тільки спідній білизні

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ілона Гвоздьова. Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Відома хореографиня не стала замовчувати спроби підписниць присоромити її за розкуту фотосесію

Днями танцівниця Ілона Гвоздьова зачарувала провокативною фотосесією, яку зацінили далеко не всі її підписники. Та переможниця “Танців з зірками” не стала мовчати, тому дала відсіч усім, хто намагався присоромити її. Усі подробиці дізнавайтеся нижче!

У себе в соцмережах Ілона Гвоздьова опублікувала нову серію фото, цього разу менш провокативну. В кадрі знаменитість постала у розкішній вечірній сукні з глибоким вирізом в зоні декольте. При чому таке фото хореографиня вибрала не просто так.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Ілони, вона не бачить нічого поганого у тому, аби демонструвати відверті фото на публіку. Як виявилося, танцівниці часто дорікають її віком, проте сама вона запевняє, що у свої 36 років вона відчуває себе максимально сексуальною.

Так, мені 36. Я жінка, мама і дружина, і зараз я, як ніколи, хочу бути ще більш жіночнішою і чуттєвою, пристрасною і красивою ніж в 18, бо зараз я відчуваю цей стан набагато глибше і свідоміше. Я знаю чого хочу, чого варта. І я не боюся бути собою, навіть якщо не відповідаю уявленням і очікуванням інших!
Я взагалі бажаю кожній жінці не соромитися бути жінкою, на яку обертаються не тільки чоловіки, а й інші жінки з посмішкою на обличчі та з приємним вогником в очах та з відчуттям підтримки: !Так тримати, люба моя”!
— написала Ілона Гвоздьова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно в одній тільки мереживній спідній білизні Ілона Гвоздьова похизувалася новим розміром грудей. Артистка давно мріяла зробити цю операцію, тому тепер насолоджується результатом.