"Нарешті всі дізналися, хто вона, Клавдія Петрівна": Анна Саліванчук вразила своїм перевтілення у загадкову артистку (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 753

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Instagram Анни Саліванчук

Анна Саліванчук майстерно спародіювала таємничу виконавицю

Популярна українська акторка театру та кіно Анна Саліванчук, яка похизувалася кулінарними вміннями у досить відвертому образі, ошелешила мережу новим роликом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Саліванчук в буквальному сенсі перетворилася на відому співачку-аноніма Клавдію Петрівну. Вона приміряла максимально схожий образ на той, який використовує Клавдія Петрівна і відзняла кліп пародію на цю артистку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, перший схильний концерт співачки відбудеться вже 30 серпня. Отож, відповідними кадрами Анна поділилася у себе в Instagram. Варто зауважити, що вона вирішила стати Клавдією Петрівною задля того, щоб насмішити фоловерів. Вочевидь, Саліванчук манило почуття загадковості перед публікою.

Ну все, не маю сили вже мовчати і тягнути до 30 серпня,
- написала в описі під роликом Саліванчук.

Реакція фоловерів на ролик Анни Саліванчук

  • Вау, красунечка, українська врода українського народа, талановита і чарівна

  • Нарешті всі дізналися, хто вона, Klavdia Petrivna

  • Неймовірно красива, талановита, чарівна, сильна, щаслива леді, ваууу

  • Klavdia Petrivna, це ти?!

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук повернулася додому та показала як провела відпочинок. Акторка розповсюдила серію знімків, які вона зробила за час подорожі.