Анна Саліванчук розповіла, чи бив її колишній чоловік (ФОТО)

Новини шоубізнесу
749
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Анна Саліванчук
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Підписники припустили, що акторка піддавалася насиллю

Нещодавно стало відомо, що відома акторка Анна Саліванчук доволі давно розлучилася зі своїм чоловіком, народним депутатом Олександром Божком. Це стало справжньою несподіванкою для фанів знаменитості.

Ще більш неочікуваним є те, що Анна приховувала це понад рік. Як зізнавалася зірка, вона хотіла зібратися із силами та відновитися від внутрішнього болю, проте кмітливі прихильники стали складати теорії з приводу того, що, можливо Божко залякував свою обраницю, і саме тому вона не ділилася складнощами свого сімейного життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До того ж одна із підписниць, коментуючи пост улюбленої акторки згадала, як Анна минулого року ділилася тим, що отримала травму носа та струс мозку у результаті падіння зі сходів. Шанувальниця припустила, що насправді причина в тому, що можливо, її чоловік бив її. Однак, Саліванчук відповіла шанувальниці, що це не так.

Ні, це ніяк не повʼязано, то дійсно я впала зі сходів, бо була ожеледиця,
- зазначила Анна.
Акторка Анна Саліванчук
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук зізналася, через що має конфлікти зі своїми дітьми. Вона зауважила, що вірить, що коли чада виростуть, то зрозуміють її.