Маша Кондратенко розповіла, чому вводила в оману суспільство та прикидалася Клавдією Петрівною

Новини шоубізнесу
5 017

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko

Маша розповіла, що між неї та Клавдією Петрівною була домовленість

Популярна українська артистка Маша Кондратенко, яку досить довгий період часу підозрювали в тому, що вона і є справжньою Клавдією Петрівною, спростувала цю інформацію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, днями Кондратенко пояснила, чому видавала себе за загадкову артистку. Як виявилося, Маша є подругою Клавдії Петрівни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка зазначила, що вони із Клавдією придумали цю авантюру на початку її кар'єри. Більше подробиць Маша не стала розкривати. Кондратенко лише додала, що вони зберігають інтригу задля того, аби аудиторія сама мала можливість дофантазувати деякі речі стосовно цієї ситуації.

Це наша з Клавдією Петрівною таємниця, наша спільна авантюра. Їй передувала цікава історія, що сталася, якраз коли ми подружилися. Ми спільно знайшли класний творчий конект і, гадаю, за декілька років я захочу розповісти про це в усіх деталях. Але поки що ми зберігаємо інтригу й даємо простір для фантазії аудиторії.
- резюмувала співачка.

Варто зазначити, що останні сумніви стосовно того, що Маша Кондратенко не є Клавдією Петрівною були розвіяні під час того як співачки разом випустили композицію “Їде дах”. Зокрема, ці сумніви підтвердилися через те, що у кліпі на композицію з'явилася Соломія Опришко. Саме цей факт наштовхнув фоловерів на те, що саме Опришко і є справжня Клавдія Петрівна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клавдія Петрівна запалила на першому сольному концерті. Артистка нарешті скинула маску і зняла свій фірмовий капелюх.