У Мережі шукають Клавдію Петрівну: фанати знайшли підтвердження, що це не Маша Кондратенко (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
33 429
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Чи справді Маша Кондратенко Клавдія Петрівна
Фото: mashaa.kondratenko/Instagram

Побутує думка, що під образом Клавдії Петрівни ховається юна талановита артистка Соломія Опришко

Останнім часом у вітчизняному інформаційному просторі великої ваги набула фігура анонімної артистки Клавдії Петрівни, яка вперше заспівала наживо на концерті. За весь час недовгої кар'єри Клавдії, у мережі будували теорії стосовно того, хто саме ховається під цим образом.

Відтак, однією з таких теорій було те, що справжня Клавдія Петрівна - це відома співачка Маша Кондратенко. Зокрема, думки про це підкріплюються тим, що Маша одного разу отримувала премію в образі Клавдії Петрівни. Цікаво, що ця премія адресувалася також артистці з цим незвичайним ім'ям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, в мережі вже досить довгий час гуляє відео, яке нібито доводить, що під маскою Клавдії Петрівни ховається юна артистка Соломія Опришко. Зокрема, про це свідчить те, що одна з демоверсій композиції Клавдії була відома ще задовго до релізу. До неї прямо була дотична 19-річна Опришко, яка, до речі, родом з Львівщини.

У мережі своєрідно відреагували на те, що Соломія може бути Клавдією. Хтось кепкує з цього, а хтось намагається пояснити ситуацію. Підписники пишуть:

  • Клавдія Петрівна - це Буданов.

  • Як з таким прекрасним голосом Маша співає Вогник Вогник…

  • Я підписався на Соломію, але сторіс таких немає.

  • Маша могла помітити цю пісню у Соломії і купити її

Чи справді Маша Кондратенко Клавдія Петрівна
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогер Богдан Беспалов відповів, чи справді Маша Кондратенко - Клавдія Петрівна. Медійник доводить, що насправді це талановита дівчина Соломія Опришко.