"Пишаюся неймовірно, коханий": Маша Єфросиніна повідомила про нагороду, яку її чоловік-військовий отримав від генерала Сирського

Новини шоубізнесу
704

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Марія Єфросиніна / Facebook

Варто зазначити, що коханий Маші Єфросиніної має звання старшого лейтенанта

Відома українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна, яка чуттєво звернулася до чоловіка в день річниці весілля, похвалилася нагородою, яку її коханий-військовий отримав від головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, генерал Сирський нагородив обранця Маші Єфросиніної Тимура Хромаєва нагрудним знаком “Срібний хрест”. Зауважимо, що чоловік блогерки має звання старший лейтенант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про те, що її коханого відмітили Маша розповіла в Instagram Stories. Вона щиро привітала Тимура з цією важливою відзнакою.

Своїми діями ти даєш мені віру, що ми встоїмо. Даєш впевненість, що обнуливши одне життя, можна почати нове і досягти там успіху. Пишаюся неймовірно, коханий.
- висловилася стосовно нагородження коханого телеведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна розповіла як публіка реагує на її новий подкаст “Квиток на Марс”. Ведуча зізналася, як бореться зі стереотипами про свою роль на екрані.