Горняк VS Остапчук. Війна за будинок триває вже 2 роки, але ніхто так і не подав до суду: в чому причина

Новини шоубізнесу
606

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: instagram.com/kristygor/

Христина Горняк натякнула, що шоумен грає в мовчанку та жодним чином не йде їй назустріч щодо розподілу спільного будинку

Майже два роки Христина Горняк та Володимир Остапчук ніяк не можуть закрити гештальти поділити будинок і більше не згадувати одне про одного. Тому досі нотаріусиня продовжує домагатися чесного розподілу майна після розлучення. Втім залучати до цього процесу суд вона не поспішає. Чому саме — дізнавайтеся на Хочу!

Як раніше розповідала Христина Горняк, при розлученні шоумен хотів подарувати їй будинок. Тоді нотаріусиня відмовилася від щедрої пропозиції екскоханого, оскільки хотіла порівну поділити майно. Та як згодом стало відомо, у їх спільному будинку Володимир Остапчук вже встиг прописати свою третю дружину Катерину Полтавську.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У коментарі ЖВЛ Христина Горняк зазначила, що питання з розподілом будинку досі не вирішено. За її словами, Володимир Остапчук не поспішає обговорювати це питання з ексдружиною. І все ж підприємиця додала, що не хоче подавати в суд щодо розподілу майна та досі сподівається вирішити це питання мирним шляхом.

Будинок ми, на жаль, ми не поділили. Діалоги я пропоную, але зі мною не йдуть.
Я людина адекватна, і я розумію, що будинок є спільним майном колишнього подружжя. Якщо ми підемо до суду, це буде спірне майно, на нього накладеться арешт і цей будинок просто заморозиться. І він нікому не стане в пригоді. Я проти такої ситуації,
— зазначила Христина Горняк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно під час відпочинку за кордоном колишня дружина Остапчука напилася текіли та влаштувала дикі танці на столі. За такі дії Христину Горняк жорстко розкритикували в Мережі.