Хотів подарувати будинок, але прописав там нову дружину: Горняк розсекретила деталі поділа майна з Остапчуком

Новини шоубізнесу
755
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Ба більше, при розставанні шоумен хотів навіть забрати в ексдружини автівку, яку публічно їй подарував

Колишня дружина Володимира Остапчука, яка поділилася деталями розлучення , висловилася про їх невирішений конфлікт щодо поділу спільного будинку. Виявилося, що спочатку шоумен пропонував подарувати Христині Горняк житло, повністю відмовившись від нього. Проте згодом ситуація кардинально змінилася… Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

В інтервʼю програмі "Балючих тем" Христина Горняк зізналася, що їх епопея з розділенням спільного будинку з Володимиром Остапчуком досі не завершена. При чому як стало відомо, спочатку шоумен планував подарувати житло другій дружині. Проте сама вона відмовилася від такої пропозиції, адже вважала, що спільно нажите майно вони мають розділити порівну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім навіть так все не сталося, адже через деякий час, поки сама Христина була за кордоном, Володимир Остапчук відновив будову будинку. Але тоді він почав цим займатися не спільно з Горняк, а разом зі своєю третьою дружиною. Ба більше, за словами колишньої Остапчука, 23-річна Катерина Полтавська вже навіть прописана у цьому будинку.

Є домовленість, є ситуація, як ми будували цей будинок. Можливо, якась образа у нього… Володимир хотів цей будинок мені подарувати. Він навіть зробив у нотаріуса договір дарування. Я сказала про те, що ми домовлялися, що це будинок 50 на 50. Але я тепер жалкую. Треба було, щоб все-таки подарував. А зараз би я вже це розподілила,
— розповіла колишня дружина Володимира Остапчука.

За словами Христини Горняк, усе інше майно, яке вона мала спільне з Володимиром Остапчуком, вони вже давно розділили. Щоправда, неочікувано для неї самої, телеведучий висловив бажання поділити й автомобіль марки Range Rover, який він колись подарував їй. Однак вона зауважила, що це був подарунок, тому машина залишиться у її власності.

Я за діалог. Бо коли я піду в суд, питань для діалогу вже не буде. Вже піде трата коштів. Навіщо на це витрачати час і гроші, якщо можна сісти й домовитись? Зі спільного набутого у нас лише будинок. Він претендував і на автомобіль, який мені подарував.
Я кажу: "Як це? Це ж подарунок? Може тоді давай і Cartier ділити, навпіл розрізати?"
Це вже якась дивна історія, тому що коли ми жили, таких думок, звичайно, не було. Як можна дарувати щось і говорити: "Давай ділити це як спільне майно". Навіщо тоді на всю країну робити подарунок?
— додала Христина Горняк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Христина Горняк зізналася, що її батько був пов'язаний із партією Медведчука . Виявилося, що колишня дружина Остапчука — з дуже заможної родини.