"Він зробив свій вибір": Христина Соловій повідомила про рішення брата захищати Україну на фронті (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: facebook_com_khrystyna_soloviy

Артистка додала, що вона теж буде робити в тилу все можливе задля перемоги України

Популярна українська співачка Христина Соловій, яка зізналася чи справді мала роман зі Святославом Вакарчуком, розповіла, що її брат Євген вирішив вступити до лав ЗСУ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, важливою новиною Соловій поділилася у себе в Instagram. Зокрема, вона розповсюдила ексклюзивні фото з братом та розповіла, що подальші концерти гратиме вже без нього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, рідний брат Христини прийняв рішення, що буде захищати Україну на фронті. Соловій додала, що дуже пишається рідною людиною. Окрім того, вона зазначила, що буде і надалі плідно працювати в тилу.

Кожен концерт для мене — особливий. Але перший, який я гратиму без участі мого брата Євгена. Він зробив свій вибір — захищати Україну і вже долучився до Сил оборони. Щемко, але з гордістю підтримую його і пишаюся. Мій обов'язок тут, в тилу, — робити все для підтримки захисників і захисниць. Адже разом ми — переплетені та об'єднані. Ми — і є Україна.
— прокоментувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Христина Соловій запрошує на сольний концерт у Києві. Артистка виступить у столиці України 13 вересня.