Христина Соловій зізналася, чому розірвала стосунки з поетом Сергієм Жаданом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
634
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Христина Соловій
Фото: instagram.com/soloviyka/?hl=uk

Артистка розповіла, що покохала іншого

Популярна українська співачка Христина Соловій, яка назвала своїх зіркових колег дурами, розкрила деталі своїх стосунків з поетом Сергієм Жаданом. Подробиці - в нашому матеріалі.

У 2023 році в мережі активно обговорювали романтичні стосунки Христини та Сергія. Вони часто з'являлися разом на концертах, ніжно обіймалися під час виступів, випускали спільні треки, але більше нічого не коментували з цього приводу. Тепер же 31-річна артистка дала інтерв'ю Маші Єфросиніній, в якому більш детально розкрила цю сторону свого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, під час бесіди Христина зауважила, що кинула Сергія, так як закохалася в іншого чоловіка. До речі, залицятися до артистки поет почав ще коли вона перебувала у стосунках, а він був одружений. Христині це не дуже подобалося.

Відтак, Христина зізналася, що не змогла продовжувати романтичні стосунки з Сергієм. Загалом вона хотіла, щоб їхній взаємозв'язок Жаданом подавався як творчий тандем. В підсумку артистці довелося стати ініціатором розриву, так як вона не змогла розподілитися на два фронти між письменником та чоловіком, якого покохала.

Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що хотів би зі мною випити. І у нас почалося романтичне [онлайн] спілкування, яке тривало декілька місяців. [В офлайн] стосунки перейшли тоді, коли про це ніхто не говорив публічно. Кліп “Юність”. На той момент наші стосунки були у розпалі. Я просила це подавати як творчий тандем. Я на той момент була ще в стосунках, а Сергій був у шлюбі. Це був космічний союз. Мої почуття виявилися не такими сильними, як його. Він дуже цього хотів. А я трішки впала в ілюзію, що я не можу йому цього не дати. Це була напружена історія і вона дуже потріпала всім нерви. Зараз я на антидеприсентах з того моменту, як стосунки закінчилися. Я була ініціатором, бо я закохалася [в іншого чоловіка] і я не змогла на два фронти. Він про це дізнався, і це було дуже нечесно [з моєї сторони]. Я просто хотіла вибрати правильний момент, щоб йому про це сказати.
- підсумувала знаменитість.

Дивитися з 1:05:21

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій розповіла пікантні подробиці зі свого особистого життя. Артистка зізналася, що певний період часу була коханкою.