Володимир Дантес та Даша Кацуріна піднялися на Говерлу та поцілувалися на камеру (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 681

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Співак зізнався, що він не дуже любить ходити у походи

Відомий український співак Володимир Дантес, який разом з Дашею Кацуріною приховував новину про поповнення в родині, відправився зі своєю обраницею у гори. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Дантес та Кацуріна поділилися спільним контентом, який вони відзняли на Говерлі. Варто зауважити, що Володимир заявив, що ненавидить ходити, а от його супутниця Даша Кацуріна обожнює подібні походи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Дантес розповів про їхні плани на невеличкий похід. Саме з цих планів і виросла подорож на Говерлу.

Ми мріяли піти в легкий похід, переночувати в наметі, зварити каву просто неба,
- написав Дантес.

Як виявилося, Кацуріна мала повне спорядження, а от Дантес не мав нічого, поки не розповів про свої наміри Василю Байдаку. Той видав йому намет, каримати, портативну плиту, їжу та спальники. Отож, закоханим так і вдалося піднятися на Говерлу. Пара показала для фоловерів свій поцілунок на найвищій горі України.

По дорозі в Заросляк підвезли дорослого чоловіка, який 26 років ходить в гори і сьогодні його 175 підйом на Говерлу. Ми такі Вау! А ми ось перший раз і думаємо йти на водоспад говерлянський. На що чоловік порадив, звертаючи увагу на нашу фіз форму, йти на Говерлу. Я поплив від цього зауваження, а Даша з усмішкою: здається, ми підемо на Говерлу.
- повідомив співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Вадим Олійник розповів, чи став би Володимир Дантес популярним, якби не шлюб з Надею Дорофєєвою. Співак пригадав початок кар'єри свого колеги.