Оце так несподіванка! Володимир Дантес і Даша Кацуріна приховали новину про поповнення в родині (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український співак та шоумен Володимир Дантес, який нещодавно налякав кадрами з лікарні , та його кохана Даша Кацуріна наважилися на серйозний крок. Тепер пару обʼєднує не тільки кохання, а ще й велика відповідальність, адже стало відомо про поповнення в їх родині. Усі деталі розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Так, шоумен та бізнесвумен повідомили, що їх тепер стало на одного більше. Однак не поспішайте з висновками, адже мова йде не про дітей!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Із соцмереж стало відомо, що переїхавши у новий будинок зіркова пара вирішила прихистити песика. Даша та Вова обрали руде щеня породи лабрадудль на прізвисько Василь. Цікаво, що пара поки про це не розголошувала, а новиною про поповнення в їх родині поділилася компанія, яка розводить собак.

Ще один наш чарівний випускник Василь поїхав до своєї нової, люблячої родини Даші Кацуріної та Володимира Дантеса. Бажаємо, щоб ваше життя разом було сповнене найпозитивнішими емоціями,

– йдеться в описі.

Оце так несподіванка! Володимир Дантес і Даша Кацуріна сповістили про поповнення в родині (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/labradoodles_ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Дантес показав, як провів вихідні з Кацуріною та її дітьми. Пара відправилася на відпочинок у гори, де оселилася у невеликому приватному будинку.