Хабар за громадянство: танцівник Амадор Лопес розповів про складний шлях до отримання українського паспорта (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 285

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Амадора Лопеса

Артист назвав суму, за яку процес отримання українського громадянства мав би піти швидше

Знаменитий український танцівник та виконавець Амадор Лопес, який розповів про цікаві подарунки від фанатів, вже два роки як є громадянином України. Тепер же Лопес ділиться деталями процесу отримання українського громадянства. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, хореограф зазначив, що йому пропонували заплатити дати хабар, щоб процес прискорився. Амадор навіть зазначив, про яку суму йшлося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, як виявилося за 10 тисяч доларів питання набуття українського паспорта могло би вирішитися набагато швидше, однак Амадор на таку пропозицію відповів доволі категорично. Про це виконавець розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Говорили 15 тисяч доларів, але для тебе можемо і за 10. Але ні! Тому що я українець, я люблю цю країну і я стільки хочу зробити, я стільки вже роблю, щоб бути гідним громадянином України. Тому я зробив так: якщо ви дійсно хочете, щоб я був громадянином України, будь ласка, робимо це правильно,
- зізнався хореограф.

Варто зауважити, що незважаючи на те що у Амадора був досвід над проєктами з Володимиром Зеленським, він не телефонував напряму задля того, щоб вирішити питання. Артист зауважує, що йому попри всі складнощі вдалося пройти цей нелегкий процес.

Я завжди намагався звернутися до знайомих у шоу-бізнесі, щоб вони допомогли мені, адже я дійсно хотів цього. Це була дуже складна схема, але в підсумку я зміг достукатися,
- резюмував танцівник.

Дивитися з 32:57

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Амадор Лопес емоційно висловився про популярність українських дизайнерів. Танцюрист родом із Венесуели поділився своїми думками про світове захоплення українською культурою.