"Це зовсім не той, про кого пише преса": Катерина Кухар заінтригувала зізнанням про нові стосунки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
608

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Катерина Кухар розповсюдила ролик із загадковим чоловіком

Відома українська прима-балерина Катерина Кухар, яка кілька днів тому потішила роликом з новим коханим, розповіла про свій роман. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, Катерина поділилася новим контентом із загадковим чоловіком у себе в Instagram. Варто зауважити, що останнім часом розганялися чутки, що імовірним коханим Катерини є стиліст Олександр Левинський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, балерина вирішила розвіяти ці чутки та пояснила всю ситуацію. Катерина додала, що розуміє, що від неї чекають якихось коментарів. Відтак, артистка дала зрозуміти, що перебуває у стосунках, але не з тим, про кого пише преса.

Читаю я про себе новини: "Катерина Кухар приміряла весільну сукню", "Катерина Кухар показала нового обранця"… Звісно, всі хочуть від мене коментар. Але ж подивіться, будь ласка, на відео — це два різних чоловіки. Це, по-перше. А по-друге, це зовсім не той, про кого пише преса,
— наголосила балерина.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Кухар повторила образ Лілі Коллінз. Балерина обрала сукню у ліловому кольорі, у той час як Коллінз - у блакитному.