Чоловіка Катерини Кухар спіймали на просуванні російської культури

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чоловік ( за чутками – колишній ) прими-балерини Катерини Кухар потрапив у гучний скандал. Віднедавна Олександра Стоянова почали звинувачувати у тому, що він на увесь світ просуває російську культуру. Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Як виявилося, колишній соліст Національної опери гастролює Європою з власним колективом Grand Kyiv Ballet. Однак найцікавішим є те, з якою саме виставою артисти виступають. Адже замість того, аби знайомити європейців з українською культурою, вони просувають ідеї "руського міра".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Балерина Христина Шишпор звернула увагу на те, що в Німеччині Grand Kyiv Ballet виступає з "Лебединим озером" під музику російського композитора Петра Чайковського. Приму-балерину Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка обурило, що Національна опера України з початку повномасштабної війни відмовилася від усього російського, але деякі представники балету продовжують пропагувати культуру ворога.

Ви не боїтеся того, що ховаєтеся зараз за кордоном, а повинні перебувати в Україні? А ще пропагуєте російську культуру. Будь ласка, якщо у вас є мізки, зупиніться, бо ходите по краю. Зупиніться, бо це буде великий скандал – повномасштабний скандал. Артисти не будуть мовчати. А ще видаєте себе за артистів Національної опери. Вам не соромно?

– звернулася Христина Шишпор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після скандалу з ексглавою Мінкульту Олександром Ткаченко, його місце запропонували зайняти Катерині Кухар. Однак прима-балерина  відмовилася від високої посади  та пояснила своє рішення.