Україно-венесуельський танцівник Амадор Лопес вразив розміром свого шаленого боргу

Новини шоубізнесу
2 312

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Амадора Лопеса

Співак та танцівник зауважив, що попри все фінансово допомагає своїй родині

Відомий український танцівник венесуельського походження Амадор Лопес, який розповів про цікаві подарунки від фанатів, вже повноцінно осівся в Україні та будує своє нове життя у Києві. Зокрема, Амадор має комфортне житло, за яке вже виплатив кредит.

Проте, у виконавця та танцівника все ще лишається одна невирішена проблема. Як виявилося, він заборгував 2,5 млн грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це Амадор розповів у своєму інтерв'ю Славі Дьоміну. Артист зізнався, що бувають ситуації, коли він має серйозні проблеми з фінансовим становищем. Ба більше Лопес нещодавно телефонував директорові та просив позичити 300 $ аби сплатити комунальні послуги.

У мене з найбільших боргів залишилося три. Але я виплачую, як можу. Це близько 2,5 млн грн. Будинок уже сплатив, у мене залишилися деякі незакриті питання. З будинком усе, слава Богу, добре. Якось зараз намагаюся жити. Я навіть нещодавно телефонував директорові та просив позичити 300 дол., щоб заплатити за електропостачання. Якось так живу. Сьогодні є, а завтра нема,
- зазначає Лопес.

Проте, варто зауважити, що Лопес додав, що до грошей ставиться досить легко. Наразі всі кошти він витрачає на життя, борги, допомогу родині та українській армії.

Зараз я заробляю. Я викладаю танці. Так, щоб постійно (заробляю щомісяця – прим. ред.), то півтори тисячі доларів. Я не відкладаю. Навіть якщо щось залишається, то я доначу. І мамі допомагаю,
- резюмував танцівник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як танцівник розповів про складний шлях до отримання українського паспорта. Артист навіть назвав суму хабаря, який пропонували йому дати, щоб процес пішов швидше.