"У перекрученнях та поливанні брудом я живу вже 11 років": Козловський повідомив, чим обернулися для нього борги Кондратюку

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український виконавець, а нині військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський, який має серйозний конфлікт через авторські права зі своїм експродюсером Ігорем Кондратюком заявив, що через їхні протиріччя, у нього з картки знімаються серйозні суми. Подробиці - в нашому матеріалі.

Непрості стосунки між Кондратюком та Козловським мають доволі давню історію. У свій час Ігор Васильович заборонив артисту виконувати пісні, які зробили Козловського відомим під час того, коли він був підопічним Кондратюка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі ж Віталій повідомляє, що у справі про заборгованість Кондратюку, він вимушений платити доволі серйозні кошти. Однак, левова частка грошей іде на погашення штрафу в державний бюджет.

Під ці списання з картки йдуть навіть "бойові",

– написав артист.

"У перекрученнях та поливанні брудом я живу вже 11 років": Козловський повідомив, чим обернулися для нього борги Кондратюку - фото №1

Козловський також зауважив, що його історія потребує розголосу, так як на його думку, надзвичайно важливо говорити про недоліки в українському законодавстві які не до кінця захищають військовослужбовців. Свої соцмережі артист розглядає як інструмент для публічного поширення та пояснення ситуації.

Вибачаюся перед усіма, хто в цей страшний час, коли стільки біди навколо, вимушений читати ці подробиці срача", – написав він. Це можливість говорити правду, роз'яснити ситуацію і захистити себе від перекручень та поливання брудом, у яких я живу вже 11 років.

- підсумував артист.

"У перекрученнях та поливанні брудом я живу вже 11 років": Козловський повідомив, чим обернулися для нього борги Кондратюку - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Кондратюк розсекретив, яку суму отримує з військової зарплати Козловського. Як виявилося, це 20% від усієї заробітної плати Віталія.