Святослав Вакарчук ховався від прихильників: ексгітарист "Океану Ельзи" розкрив подробиці зіркової слави

Новини шоубізнесу
1 208

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Океан Ельзи - архів. Фото: facebook.com/okeanelzyofficial

Павло Гудімов пригадав роботу з командою "Океан Ельзи"

Співзасновник одного з найвідоміших українських гуртів “Океан Ельзи” Павло Гудімов відверто розповів про роботу пліч-о-пліч зі Святославом Вакарчуком. Ексгітарист гурту пригадав, які прояви зіркової хвороби він спостерігав, та які цьому були наслідки. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Рок-гурт “Океан Ельзи” вже незабаром відсвяткує 30-річчя з моменту заснування, а саме — 12 жовтня. Не секрет, що артисти стали великими зірками української сцени, якими й досі залишаються. Та виявилося, що така популярність інколи мала неприємні наслідки, що впливали на життя музикантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтервʼю виданню Oboz.ua Павло Гудімов не став приховувати, що особисто відчув, що таке зіркова хвороба. За словами колишнього гітариста та співзасновника “Океану Ельзи”, особливо це проявлялося під час гастролей.

З одного боку, відчуття, що ти можеш зрушити гори, напевно, є позитивною частиною зіркової хвороби. З негативного… Бували різні інциденти — здебільшого на гастролях. Наприклад, я терпіти не міг, коли виникали якісь проблемні гастрономічні викрутаси. Погано готували чи обслуговували. Тоді висловлював все, що вважав за потрібне, іноді в різкій формі,
— зізнався Павло Гудімов.

Водночас така популярність гурту відобразилася і на Святославі Вакарчуку, оскільки до нього, як до соліста, уваги завжди було найбільше. Через це, як пригадує Павло, співаку доводилося приховувати свою особистість в людних місцях.

Славі, звісно, діставалося більше пізнаваності, оскільки він вокаліст. І ця популярність, зрозуміло, мала наслідки. Він вже не так легко міг пересуватися простором, користуватися громадським транспортом, по вулиці ходити. Мусив одягати якийсь умовний капюшон, трохи ховатися від людей. А коли ти віддаляєшся, нехай навіть вимушено, реакція у відповідь може бути різною. Передусім — від прихильників. Але проходження через психологічні випробування, у тому числі й зірковою славою, якісь внутрішні негаразди в колективі — це нормально,
— додав музикант.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно "Океан Ельзи" презентував першу у своїй історії англомовну композицію. Трек Voices Are Rising став прем'єрним в цілому англомовному альбомі колективу.