"Наша нова музична історія": "Океан Ельзи" презентували першу у своїй історії англомовну композицію (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 248
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Концерт Океан Ельзи
Фото: facebook.com/okeanelzyofficial

Трек Voices Are Rising став прем'єрним у новому англомовному альбомі колективу

Легендарний український колектив “Океан Ельзи” на чолі з солістом Святославом Вакарчуком здивував українців першою у своїй історії англомовною піснею. Подробиці - в нашому матеріалі.

Новий трек гурту, який вони презентували сьогодні, має назву “Voices Are Rising”. Проте, через масовані російські атаки на території України які сталися 22 березня очільник гурту та його представники вирішили не робити помпезної прем'єри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гурт звернувся до своїх шанувальників з символічним текстом. В ньому музиканти окреслили свою увагу на важливості роботи енергетиків.

Наша нова музична історія. Voices Are Rising - це перша пісня нашого першого англомовного альбому. Тут мали б бути великі тексти, розповіді. Але сьогодні ми хочемо, аби ви просто послухали пісню та, найголовніше, пам'ятали, що світло завжди переможе темряву. Наші українські голоси вже здійнялись завдяки тим, хто щохвилини боронить, відновлює, несе своє світло! Нашим енергетикам сьогодні – максимальна підтримка,
- йдеться у повідомленні колективу у Facebook.

Варто відзначити, що ще раніше Вакарчук повідомляв шанувальникам, що його колектив готується до прем'єри англомовної композиції. Артист зауважив на тому, що він хоче, аби Україну чули у всьому світі. Окрім того, “Океан Ельзи” повідомив, що з нагоди 30-річчя колективу готується представити сольний альбом українською. Він стане першим з 2016-го року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Святослава Вакарчук емоційно вшанував пам'ять загиблого актора, який знявся у кліпі “Тримай”. Артист емоційно вшанував пам’ять героя, який дістав важкі поранення на фронті.