Мотря більше не та: зірка "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк підкорила прихильників розкішною фотосесією

Новини шоубізнесу
4 265

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антоніна Хижняк. Фото: instagram.com/tonya_actress

Антоніна Хижняк показала, що таке справжня розкіш, та розповіла про свою роботу

Акторка Антоніна Хижняк, яку глядачі знають за роллю Мотрі в серіалі "Спіймати Кайдаша", приголомшила шанувальників новою фотосесією. 14 вересня, у День українського кіно, зірка поділилася вражаючими кадрами у своєму блозі.

На фотографіях Антоніна продемонструвала кілька образів. В одному з них вона обрала елегантний класичний костюм — штани та піджак. Доповненням стали червона помада і стильні сонцезахисні окуляри. Інший образ акторки включав вишукану атласну сукню з перлинними бретелями, яку доповнили ніжним макіяжем і пишною зачіскою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Антоніна Хижняк. Фото: instagram.com/tonya_actress

Також серед фото можна побачити Хижняк у м'ятній шовковій сукні та напівпрозорій в'язаній накидці. Більшість знімків підкреслюють серйозний вираз обличчя акторки, додаючи її стилю особливого шарму.

Антоніна Хижняк. Фото: instagram.com/tonya_actress
З днем українського кіно. Попри всі складнощі й ризики цієї професії — я обожнюю свою роботу. Хто б не хотів прожити сотню життів замість одного? Це неймовірна магія мистецтва — "подорожувати" крізь простір і час. І я мрію про той момент, коли про наш кінематограф говоритимуть у світі. Вітаю всіх причетних і теж дякую за привітання,
— підписала публікацію Антоніна Хижняк.
Антоніна Хижняк. Фото: instagram.com/tonya_actress
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Антоніна Хижняк розповідала, що могла б стати не акторкою. Ким хотіла бути зірка — дізнавайтеся в нашому матеріалі.