А могла бути зовсім не актрисою: Антоніна Хижняк розповіла, як могла стати рієлтором (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярна українська актриса Антоніна Хижняк, яка нещодавно вирішила змінити прізвище , зізналася, що у певний момент була не проти спробувати змінити професію. Ким могла стати та сама незабутня Мотря з серіалу "Спіймати Кайдаша", яку обожнює вся Україна, розповідаємо далі!

Своїми роздумами щодо вибору професії зірка поділилася в інтерв'ю  Аліні Доротюк. Інтерв'юерка запитала в Тоні, чи не думала вона займатися якоюсь іншою справою замість акторства, коли в її житті почався період "затишшя" після народження дитини. У той момент актрису рятував хіба що дубляж - інших гідних пропозицій, як зізналась сама Хижняк, їй просто не надходило.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Актриса зізналася, що, звісно ж, думала про зміну професії у той момент, але все пішло не за планом:

А могла бути зовсім не актрисою: Антоніна Хижняк розповіла про свої сумніви у виборі професії (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/tonya_actress/

В мене там був один епізод: я пішла у фірму по нерухомості, сидіти й розказувати там про якісь квартири... Ну, коротше кажучи, мені сказали: "Давай на 3 дні зробимо тобі випробувальний термін". А я посиділа там 2 години і сказала: "Вибачте, я не можу", і пішла звідти. В принципі, на тому все й закінчилось.

Проте тоді йшлося скоріше про підзаробіток, а не про кардинальну зміну професії, наголошує Антоніна Хижняк. Настільки радикальних думок у неї не виникало.

Все одно я вірила,

– говорить актриса, маючи на увазі, що вірила в те, що з часом все налагодиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Антоніна Хижняк вирішила розійтися зі своїм бойфрендом, з яким була разом 3,5 роки. Причиною розриву стала криза , пережити яку пара не змогла, тому вони прийняли рішення розійтися і залишити один одного у спокої. Своїм фанатам про зміни в особистому житті зірка "Спіймати Кайдаша" та серіалу "Зв'язок" повідомила тільки через бажання перегорнути цю сторінку життя, щоб більше не повертатися до цього питання.

Головне фото: instagram.com/tonya_actress/