Дружина Бабкіна шокувала, як ворожий обстріл залишив їхнього кума без житла: вже відомо, чи є постраждалі (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій та Сніжана Бабкіни. Фото: instagram.com/snezhana_babkina

У результаті обстрілу Харкова квартира кума Бабкіних була повністю зруйнована

Дружина відомого артиста Сергія Бабкіна, який напередодні опинився в епіцентрі ракетного обстрілу Харкова, шокувала прихильників трагічною новиною. Виявилося, що російський снаряд поцілив у квартиру їх кума, відомого музиканта Олег Звягінцев, внаслідок чого житло було повністю знищено. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Харків, як і чимало українських прифронтових міст потерпає від обстрілів щоденно. І на жаль, переважна більшість наслідків виявляється непоправною. Так сталося і з близькими знайомими родини Сергія та Сніжани Бабкіних.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе в соцмережах Сніжана Бабкіна повідомила, що внаслідок ворожого обстрілу була зруйнована квартира її кума. На щастя, під час обстрілу нікого не було вдома, тому рідні артистів не постраждали. Проте домівка в критичному стані, а до житла не можуть дістатися навіть працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вчорашній (15 вересня — прим. ред.) ФАБ по Харкову потрапив просто до нашої квартири на 10 поверсі. Квартира зруйнована вибухом та подальшою пожежею. На щастя, у квартирі в цей момент не було нікого і моя сім'я не постраждала. Багато хто, побачивши фото в Інтернеті, написав мені, дуже дякую за ваші слова підтримки! Ми, чесно кажучи, шоковані та в розпачі, повне спустошення всередині та ще до кінця не усвідомили. Попереду, напевно, тривалий процес відновлення, якщо там взагалі можливе відновлення. Наразі ДСНС не пускають вище 6 поверху, оскільки є загроза обвалення плит та розбирають завали (сказали, що одинадцятий поверх повалився на наш десятий),
— розповів Олег.
Фото: instagram.com/snezhana_babkina
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін вразив українським кавером пісні "Забери". Вперше цей трек прихильники почули в далекому 2004 році, проте тоді він звучав російською.