Після скандалів з російським репертуаром, Сергій Бабкін потішив шанувальників повністю україномовним альбомом

Музика
1 807
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Бабкін
Фото: instagram.com/babkin_official/

"Лютий" — перший повноформатний альбом Бабкіна за останні 5 років

Поки гурт 5'nizza продовжує співати російськомовні пісні , один з учасників дуету вирішив випустити цілий альбом україномовних пісень. Результатом такої роботи стало аж 12 композиції, 9 з яких прихильники почули вперше. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Напередодні другої річниці широкомасштабної війни в Україні, Сергій Бабкін презентував повноформатний музичний альбом з символічною назвою “Лютий”. У проєкт увійшли вже знайомі публіці композиції, такі як “Непробивна", "Про Дні" та "Магія”, а також нові треки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зазначає “Люкс.фм”, останній повноцінний альбом Сергій Бабкін випускав аж восени 2018-го року, який отримав назву “Музасфера”. А після — артист лише потішив слухачів EP (мініальбомом) "Далі Ми Самі" у серпні 2022 року.

Ще до того як я почав запис пісень для цього альбому, я вже знав, що він називатиметься “ЛЮТИЙ”. За останні два роки це слово набуло для нас нових сенсів та стало символом спротиву. Воно чітко описує і внутрішній стан кожного українця.
ЛЮТИЙ — початок нової історії, червона лінія між минулим і майбутнім, рубець на клітинній тканині, який довго заживаючи, дає сили на рух уперед.
Не зважаючи на це, в новому альбомі є і світлі пісні, сповнені надії на перемогу, віри у свої сили, та любові до життя. Я хотів відобразити весь спектр почуттів та емоцій людини: від глибинної внутрішньої правди до реакції на неймовірний тиск ззовні. Ця платівка — бесіда з самим собою віч-на-віч,
— коментує прем’єру Сергій Бабкін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що один з останніх релізів Сергія Бабкіна викликав чимало негативних коментарів. Трек “Зрада” жорстко розкритикували у Мережі , адже у ньому артист висміяв обставини, коли в Україні, на його думку, людей називають зрадниками.