Тейлор Свіфт нищить репутацію Трампа: як попзірка підкосила шанси кандидата у президенти США на перемогу

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тейлор Свіфт, Дональд Трамп. Фото: Getty Images

Дональд Трамп намагався "переманити" Тейлор Свіфт, однак у відповідь на це співачка публічно підтримала його головних конкурентів

Дональд Трамп ніяк не заспокоїться, вирішуючи стосунки з однією з найпопулярніших американських співачок Тейлор Свіфт. Схоже, кандидат у президенти США дійсно сподівався на її підтримку на виборах. Однак сама вона чітко дала зрозуміти йому і всім прихильникам, що підтримуватиме Камалу Гарріс. Як на це відреагував Дональд Трамп — розповідаємо на Хочу!

Ще у 2020 році Тейлор Свіфт відкрито підтримувала політику Джо Байдена та партію республіканців. Проте цьогорічна передвиборча кампанія стала великою несподіванкою для усіх прихильників співачки. Адже несподівано Дональд Трамп поширив інформацію, ніби на виборах його підтримуватиме Тейлор Свіфт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак артистка швидко відреагувала на такі дії кандидата у президенти. Тоді Тейлор заявила, що не підтримує республіканців, а публікації, які були поширені Трампом — згенерував штучний інтелект.

Ба більше, згодом Тейлор Свіфт відкрито підтримала кандидатуру Камали Гарріс від демократичної партії. Виконавиця зазначила, що вважає кандидатку вдалим прикладом того, як політик може відстоювати права американців.

Я буду голосувати за Камалу Гарріс і Тіма Волза на президентських виборах 2024 року. Я голосую за Камалу Гарріс, тому що вона бореться за права, та тому, що, на мою думку, потрібен воїн, щоб їх відстоювати. Я вважаю, що вона сильна, талановита лідерка, і я вірю, що ми можемо досягти набагато більшого в цій країні, якщо нами керуватиме спокій, а не хаос,
— підкреслила Тейлор Свіфт.

Судячи з реакції Дональда Трампа, такі дії артистки викликали у нього обурення. Воно й не дивно, адже нині Тейлор Свіфт вважається найпопулярнішою американською співачкою, прикладу якої слідують мільйони прихильників. Тому після її публічної заяви щодо підтримки Камали Гарріс рейтинг Трампа у передвиборчих перегонах може сильно похитнутися.

Я ненавиджу Тейлор Свіфт,
— різко написав Трамп на своїй сторінці у Truth Social.
Дональд Трамп розізлився на Тейлор Свіфт. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дональд Трамп може вигнати Меган Маркл та принца Гаррі із США, якщо знову стане президентом. Політик вважає, що принц Гаррі зрадив королеву, тому йому нібито не місце в Америці.