Дональд Трамп може вигнати Меган Маркл та принца Гаррі із США, якщо знову стане президентом

Новини шоубізнесу
517
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Instagram misanharriman

Політик вважає, що принц Гаррі зрадив королеву

Принц Гаррі та його обраниця Меган Маркл, які наразі проживають у США та нещодавно були змушені терміново летіти до короля Чарльза, після того, як стало відомо, що йому діагностували рак, можуть бути депортовані із Сполучених Штатів Америки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Річ у тім, що принц та герцогиня проживають у штатах разом зі своїми дітьми без громадянства цієї країни. В принципі, вони можуть бути депортовані. Зокрема, станеться це, якщо наступним президентом країни стане Дональд Трамп.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Політик сам неодноразово заявляв, що не підтримує Гаррі та видворить його і Меган з країни. Слова Трампа підтверджує авторитетне видання Daily Mail.

Я не буду захищати його. Він зрадив королеву. Це не можна пробачити. Якби це залежало від мене, він змушений був бути сам по собі,

- сказав Трамп.

Загалом, очевидно, 45-ий президент США буде проводити кампанію з масштабної депортації мігрантів. При цьому, Дональд Трамп заявляв, що Байден занадто прихильно ставиться до королівської родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що принц Гаррі не хоче, щоб Меган Маркл писала мемуари. Така позиція чоловіка обґрунтовується його небажанням ускладнювати стосунки з королівською родиною.