Роуз з "Титаніка" вперше публічно заговорила про війну в Україні: якою є справжня позиція Кейт Вінслет

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кейт Вінслет та Леонардо Ді Карпіо у фільмі "Титанік". Фото: Getty Images

Кейт Вінслет розповіла, що для неї є справжнім прикладом сміливості

Відома американська акторка Кейт Вінслет вперше заговорила про війну в Україні. На третій рак російського повномасштабного вторгнення, зірка “Титаніка” дещо дивно порівняла свою професію з подіями, які доводиться переживати українцям. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В розмові з виданням Time Кейт Вінслет розповіла про те, що для неї значить сміливість. Саме у цьому контексті зірка згадала про війну в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У співбесіді з акторкою журналісти обговорили, як у новому проєкті “Лі” вона перевтілилася в легендарну кореспондентку та фотожурналістку Лі Міллер, яка працювала під час Другої світової війни. Як зазначає Кейт, у фільмі вона не хотіла ідеалізувати образ жінки. Навпаки, зірка намагалася бути максимально відвертою з глядачами, не боялася показатися без макіяжу і демонструвати умовні вади.

Кейт Вінслет у фільмі "Лі". Фото: кадр з фільму

Та реакція суспільства на таку роль сильно вразила Кейт Вінслет. Адже усі почали казати, наскільки сміливою вона була в проєкті “Лі”.

Втім сама акторка не вважає це сміливістю, а лише зазначає, що виконувала свою роботу. А от прикладом сміливості для неї є український народ, який переживає надважкі часи та попри все не втрачає надію на краще життя і скорішу перемогу.

Це не до біса сміливо. Я не колишній начальник пошти, який бореться за справедливість, я не в Україні. Я виконую роботу, яка для мене важлива,
— висловилася Кейт Вінслет.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше “Король жахів” та друг України Стівен Кінг жорстко висловився про наступ ЗСУ на Курщину. Один з найвідоміших письменників сучасності прокоментував дії українців.