Кейт Вінслет зізналася, що життя після "Титаніка" було не таким вже солодким: "Бути відомим - це жахливо"

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У неї за плечима - 32 фільми, 5 премій Bafta, ще 5 Золотих Глобусів та Оскар, однак багато людей все одно називають її Розою із "Титаніка". Сьогодні розповімо, чому Кейт Вінслет по-своєму шкодує про цю культову роль і як слава зробила її життя "неприємним".

Секретами зі свого життя та переживаннями актриса поділилася у новому інтерв’ю Net-a-Porter. У розмові з журналісткою Кейт Вінслет торкалася різних тем, однак немало уваги вона приділила тому, що різні люди постійно тягнуться до неї. І, схоже, це неабияк втомлює голлівудську суперстар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кейт Вінслет зізналася, що життя після "Титаніка" було не таким вже й солодким: "Бути відомим - це жахливо" - фото №1
Фото: The Hollywood Reporter

Вони просто приходять і розповідають мені всяку всячину,

— зізнається актриса.

Йдеться про багато різних ситуацій, частина з яких описана, зокрема, і в статті. Це, наприклад, паркувальник на місцевій парковці в Західному Сассексі, з яким вона вступає у дискусію про своє паркування; офіціантка, яка приносить чай і намагається завести розмову; пара, яка не дуже зрозуміло жартує з шотландським акцентом; мотоцикліст у шкіряній куртці, який зупиняється, щоб повідомити, що його дружина - її найбільша шанувальниця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Говорячи про те, як змінилася кіноіндустрія за багато років від початку її кар'єри, Кейт Вінслет зауважує, що зараз все по-іншому:

[Зараз - ред.] молоді жінки знають, як користуватися своїм голосом.

Вона згадує, що після зйомок у "Титаніку"  у свої 22 роки вона відчувала, що "повинна виглядати певним чином або бути певною річчю" , оскільки втручання ЗМІ у її життя було дуже серйозним.

Кейт Вінслет зізналася, що життя після "Титаніка" було не таким вже й солодким: "Бути відомим - це жахливо" - фото №2
Фото: planetakino.ua

Втручання медіа було настільки значним у той час, моє життя було досить неприємним, — говорить актриса. І додає: Журналісти завжди казали: "Після "Титаніка" ви могли робити все, що завгодно, але вибрали ці маленькі речі"... і я відповідала: "Так, ще б пак! Тому що, знаєте що, бути відомим - це жахливо".

Я була вдячна, звісно. Мені було трохи за 20, і я змогла зняти квартиру. Але я не хотіла, щоб за мною ходили.

Нині до слави Кейт Вінслет ставиться надзвичайно просто. Останні 26 років змінили її світосприйняття і тепер голлівудська зірка більше не вважає славу тягарем.

Кейт Вінслет зізналася, що життя після "Титаніка" було не таким вже й солодким: "Бути відомим - це жахливо" - фото №3
Фото: Reuters
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні друзі Тома Круза підтвердили інформацію про його стосунки з росіянкою Ельсіною Хайровою. Що про це відомо - розповідаємо у новому матеріалі на Хочу.ua!