Гайден Панеттьєрі підозрюють у рецидиві: поведінка екскоханої Кличка викликала хвилю обговорень

Новини шоубізнесу
579

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гейден Панеттьєрі. Фото: Getty Images

Колишню кохану Володимира Кличка підозрюють у зловживанні після пережитої трагедії

Нещодавно американська акторка Гейден Панеттьєрі, відома як колишня наречена Володимира Кличка, викликала бурхливі обговорення. А причиною стало її нещодавнє інтерв'ю.

У розмові з журналістами видання People Гейден Панеттьєрі відверто розповіла про втрату рідного брата. Однак публіка зосередила увагу не на темі розмови, а на зовнішньому вигляді акторки та її поведінці.

Під час інтерв'ю Гейден Панеттьєрі розповідала про важкий період у своєму житті, зокрема про втрату молодшого брата, якому було лише 28 років. Вона також згадала свою доньку Каю Євдокію, яку виховує спільно з українським боксером Володимиром Кличком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та глядачі звернули увагу на те, що мова Гейден Панеттьєрі була невиразною, погляд розсіяним, а очі здавались "скляними". Тому чимало користувачів соцмереж почали підозрювати, що у Гейден стався рецидив на тлі її відомих проблем з алкоголем та наркотиками.

Інші ж прихильники стали припускати, що у кадрі артистка знаходилася під дією важких заспокійливих. Це викликало хвилю обурення, і навіть звинувачення на адресу People у тому, що вони не мали права публікувати таке відео.

Гейден Панеттьєрі в інтервʼю виданню People. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ: