Екскохана Володимира Кличка зізналася, на кого більше схожа їх 9-річна донька

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка Голлівуду Гейден Панеттьєрі, яка кардинально змінила імідж , вперше за тривалий час розповіла про доньку від відомого українського боксера Володимира Кличка. Відомо, що 9-річна Кайя-Євдокія живе з татом, проте від публіки знаменитості приховують дівчинку. Та нарешті стало відомо, як вона зараз виглядає і чим захоплюється.

Американська акторка Гейден Панеттьєрі дала інтервʼю виданню E! News, де розсекретила деталі життя своєї єдиної донечки. Артистка зазначила, що не часто бачить Євдокію, проте їм вдається зберігати теплі сімейні стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка пригадала, що вагітною вона полюбляла плавати, а коли народилася Кайя-Євдокія стало зрозуміло, що вона теж обожнює воду. Ба більше, дівчинка народилася 9 грудня 2014 року під водяним знаком зодіаку – вона є Стрільцем.

Коли я була вагітна, я проводила кожну вільну від зйомок годину в басейні на моєму задньому дворі в Нешвіллі, плаваючи. Тож мій маленький Стрілець з'явився на світ з любов'ю до води. Цим ми дуже схожі,

– розповіла Гейден Панеттьєрі.

Екскохана Володимира Кличка зізналася, на кого більше схожа їх 9-річна донька - фото №1

Акторка зізналася, що Кайя-Євдокія дуже схожа саме на неї. Та навіть якщо пригадати дитячі фото дівчинки, у цьому й не виникає жодних сумнівів, адже вона має таке ж світле блондинисте волосся як у зіркової мами та подібні риси обличчя. А от зростом донька акторки та боксера вдалася саме у свого тата, Володимира Кличка.

Її зріст зараз вже сягає 6 футів (це приблизно до 180 сантиметрів). Це вона успадкувала від батька,

– зазначила акторка.

Екскохана Володимира Кличка зізналася, на кого більше схожа їх 9-річна донька - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно колишня дружина мера Києва Віталія Кличка вперше за довгий час повернулася до Києва . Наталія Єгорова розповіла, з якою метою приїхала до столиці рідної України.

Головне фото: Getty Images