Зірка фільмів "Кіборги" та "Буча" В'ячеслав Довженко вперше показав свою молоду кохану (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

В'ячеслав Довженко. Фото: facebook.com/sldovgenko

У власний день народження В'ячеслав Довженко поділився спільними кадрами з обраницею

Відомий актор В'ячеслав Довженко, який розлучився через 17 років подружнього життя, вперше розповів про нові стосунки. Зірка українського кіно, особливо відомий за участю у проєктах “Кіборги”, “Будинок “Слово”, “Клан ювелірів” та інших, показав свою обраницю, молоду дизайнерку. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Сам В'ячеслав Довженко намагається оминати в публічній площині питання про його особисте життя. Однак у день народження у своїх соцмережах актор вперше показав спільні фото з молодою обраницею, яка є дизайнеркою з костюмів, з якою він нині працює.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, 18 вересня В'ячеслав Довженко святкував 48-річчя. З цим дівчина актора вирішила привітати його не тільки особисто, а й поділитися декількома спільними фотографіями, які згодом знаменитість опублікував і у себе в Insta Stories.

В'ячеслав Довженко. Фото: instagram.com/sldovgenko

При цьому в коментарі виданню РБК Україна В'ячеслав Довженко коротко прокоментував рішення нарешті показати свою кохану. При цьому розповідати про деталі особистого життя він не став, зазначивши, що не робитиме це й надалі.

Нічого не змінилося, зараз я так само продовжую не говорити про це. Те, що я в Instagram опублікував Stories від неї — то це моє особисте право. Але надалі афішувати деталі стосунків я не хочу,
— зазначив Вʼячеслав Довженко.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Павло Зібров ніжно звернувся до дружини в особливий для них день. Зіркове подружжя відсвяткувало річницю їхнього вінчання.