Стильний одяг та модні окуляри: актор В’ячеслав Довженко розповів, як створював образ психолога в детективі "Рубан" (ФОТО) ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ!

Новини ТВ-шоу
2 743
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

В’ячеслав Довженко, фото
Фото: пресслужба ICTV2

Актор поділився секретами зі знімального майданчика

В новому детективному серіалі "Рубан" , прем’єра якого стартує 16 квітня на телеканалі ICTV2, злочини розслідує психолог. Гліб Рубан — успішний столичний психотерапевт: до нього на консультацію вишукується величезна черга з багатих і знаменитих клієнтів. Він пише книги, відкрив власний центр психологічної допомоги, де розвиває напрямок детективних розслідувань. А ось роль Гліба Рубана виконує культовий актор В’ячеслав Довженко, зірка народного детективного серіалу "Дільничний з ДВРЗ". Він і розповів ексклюзивно для Хочу!, як створювали образ харизматичного психолога.

Герой, що відрізняється

Головним завданням для актора було показати індивідуальність Рубана, зробити його не схожим на інших персонажів проєкту. З одного боку це було легко — пана психолога важко з кимось переплутати, а з іншого — непросто, адже ніхто не ідеальний, і у Рубана повно своїх недоліків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Серіал Рубан, фото
Фото: пресслужба ICTV2
Він цинічний, як лікар, і самовпевнений, бо багато знає і добре розуміється на людських слабкостях. Іноді здається, що він вихваляється і хизується — частково так і є, бо в Рубані якимось чином уживаються педант і позер,
— говорить актор.

Він фахівець високого класу, помічає в інших деякі важливі деталі поведінки, що характеризують особистість. Звичайним людям здається, що він якимось чином знає про них усе і бачить їх наскрізь, а насправді Гліб Рубан просто майстер своєї справи.

Гліб Рубан, фото
Фото: пресслужба ICTV2
Все найцікавіше розкриється в останній серії, коли глядач дізнається історію Рубана, після чого довірятиме цьому психологу остаточно,
— заінтригував актор.

Фішка образу — окуляри 

Герой детективу, що показово й елегантно розкриває заплутані злочини, і зовні має бути особливим. Як людина респектабельна, Рубан носить вишуканий одяг і дороге взуття, а завершує його образ — стильні окуляри.

В’ячеслав Довженко, фото
Фото: пресслужба ICTV2

Ця деталь передбачалась з самого початку проєкту, але актору ніяк не могли підібрати потрібну пару. Ідеальний аксесуар з’явився в... перший знімальний день!

Принесли декілька моделей, спробували — прикольно, але не те. А в перший знімальний день з’явилися саме ці окуляри й стало ясно — воно... Окуляри настільки добре підійшли, що стали фішкою, а на закінченні розслідування Рубан додає фірмову фразу: "Справу закрито",
— пригадує В’ячеслав.
Кадри з серіалу Рубан
Фото: пресслужба ICTV2

Довженко запропонував, щоб герой постійно крутив в руках окуляри й прикушував дужку. Через це окуляри весь час ламалися. Кажуть, для знімання знадобилося п’ять пар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Оля Полякова анонсувала нове шоу "Польова кухня". Співачка їде кулінарити до військових.