Анна Кошмал вдруге стане мамою! Зірка "Сватів" показала вагітний животик (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анна Кошмал вдруге вагітна. Фото: instagram.com/smorkovkina

Дивіться, як Анна Кошмал повідомила про поповнення в родині

29-річна Анна Кошмал, яка днями зачарувала рідкісними фото з сином-першокласником, вагітна другою дитиною. Цю новину актриса оголосила доволі незвичайним способом. Детальніше — в нашому матеріалі!

Українська акторка Анна Кошмал, відома за ролями у серіалах "Свати", "Папік-2", "Три кольори кохання" та інших шоу, оголосила про свою другу вагітність. Вона поділилася цією радісною новиною у своєму Instagram сьогодні, 22 вересня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аня виклала відео, на якому танцює енергійний танець. Вона була в широкій сорочці, але в кінці зняла її й показала вже помітно округлий животик в обтислому боді.

Тепер у мене є чудова відмазка, щоб з’їсти подвійну порцію всього,
— написала зірка.

Термін вагітності акторка не уточнила. Як і те, кого вона чекає. Однак в коментарях під відео Анну Кошмал засипали привітаннями. Її вже встигли поздоровити актор Арам Арзуманян, акторка Анастасія Цимбалару, акторка Інна Приходько та ще чимало зірок.

Анна Кошмал з сином. Фото: instagram.com/smorkovkina

Варто зазначити, що Анна Кошмал не любить афішувати своє особисте життя. Актриса не показує свого чоловіка. Однак відомо, що в подружжя вже є спільний син Михайло, якому вже 6 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, ми нещодавно писали про українських зірок, яких постійно підозрюють у вагітності. Цікаво, що жодна з цих красунь ще ні разу не була мамою.