Не впізнав навіть чоловік: Анна Кошмал здивувала яскравою зміною іміджу (ВІДЕО)

Зіркова краса
5 571
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Анна Кошмал
Фото: instagram.com/smorkovkina

Раніше акторка ніколи настільки кардинально не експериментувала зі своєю зовнішністю

Відома українська акторка Анна Кошмал вразила прихильників кардинальним перевтіленням. Артистка, яка не звикла експериментувати з зовнішністю, неочікувано показалася з яскравим рудим волоссям. Як тепер виглядає зірка “Сватів” — дивіться відео на Хочу!

Сама Анна Кошмал не сильно любить експерименти з зовнішністю та ніколи раніше не наважувалася на кардинальні зміни. Втім, за допомогою соцмереж та передових технологій, зірка не проти поекспериментувати й глянути на себе в дещо незвичному образі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, скориставшися ефектом у TikTok артистка вирішила подивитися, як виглядатиме з яскравим кольором волосся. А варіант, який приглянувся їй найбільше — рудий відтінок, з яким вона буквально стала невпізнаваною. До слова, як зізналася Анна, її син відразу впізнав на відео свою маму, а от чоловік — не відразу зрозумів, що це позує його кохана.

Мишко впізнав на відео, а чоловік — ні,
— підписала кадри відома українська акторка.

До слова, підписники схвально відреагували на такі перевтілення акторки. Дехто навіть залишав коментарі, припускаючи, на кого Анна Кошмал схожа з рудим волоссям. А інші зазначили, що дівчині дуже пасують яскраві відтінки, тому якщо вона навсправжки наважиться на зміни у зовнішності — може бути впевненою у тому, що не пошкодує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Кошмал виклала в Мережу гарячі кадри з нової фотосесії. Зірка перевтілилася у сурову вчительку .