Втретє вагітна Таня Пренткович похизувалась розкішним відпочинком на Мадейрі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Таня Пренткович. Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Блогерка разом зі своїм коханим Андрієм Гонковським втекла за кордон

Таня Пренткович, яка нещодавно ошелешила новиною про третю вагітність, наразі відпочиває на берегах Атлантичного океану. Розповідаємо детальніше про це далі у цій статті.

Відома українська блогерка Таня Пренткович, яка наразі проживає з родиною за кордоном, відвідала Мадейру. Про це дівчина розповіла у своєму мікроблозі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пренткович назвала острів магічним та виразила захват його неймовірною природою, смачною їжею та фантастичними заходами сонця.

За словами блогерки, в перший день відпочинку вона встигла покупатися в природніх басейнах Порту-Моніш, позасмагати на вулканічному пляжі з неймовірним краєвидом у Сейшал та зустріти захід сонця на вершині острова - Піку-ду-Аріейру.

Також Пренткович поділилась рекомендацією для тих, хто планує відвідати Мадейру, а саме - летіти на острів мінімум на тиждень. Сама ж блогерка виділила на відпочинок тільки три дні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що заплакана Пренткович пожалілася, що на тлі скандалу вона ніяк не може повернутися в Україну. Детальніше про це - у цьому матеріалі.