Після відпочинку на Мальдівах бойфренд Тані Пренткович звернувся до правоохоронців: чоловіку погрожують “проломити череп”

Зірки
732
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Таня Пренткович
Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Андрій Гонковський зізнався, що його “волонтерська” відпустка має наслідки великих погроз, в тому числі й у бік дітей

Коханий Тані Пренткович досі “вигрібає” за свою відпустку на Мальдівах . Адже окрім суспільного хейту Андрій Гонковський почав ще й отримувати погрози, що направлені у його бік, та бік його родини. Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua !

Тривалий час обранець відомої блогерки зберігав мовчання та не коментував події, що розросталися на фоні його сімейної відпустки на Мальдівах. Проте днями він вийшов на зв’язок та заявив, що більше не стане вдавати, ніби нічого не сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, в insta-stories Андрій Гонковський зізнався, що після скандалу він почав отримувати погрози через соцмережі. За словами чоловіка, йому грозилися “проломити череп”, а окрім того, зловмисники ніби вислідили, де вчиться його дитина. Тому блогер не став робити вигляд, ніби скандал вичерпано і звернувся до правоохоронних органів.

Погрози проломити мені череп. Побажання, щоб літак з усією моєю сім’єю розбився. Або ж повідомлення на кшталт "готуйтесь! Я знаю в якій школі вчиться ваша дитина". Кожним подібним випадком займатимуться правоохоронні органи,
— розповів Андрій Гонковський.
Блогер Андрій Гонковський
Фото: instagram.com/gonkovskiy
Блогер Андрій Гонковський
Фото: instagram.com/gonkovskiy
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після скандалу блогерка Саша Бо підтримала Таню Пренткович та стала на її захист. А от Олена Мандзюк навпаки засудила блогерську пару за те, що вони скористалися власним статусом заради відпочинку на узбережжі океану.