Екснаречений Раміни Есхакзай розповів про зраду Анни Asti, з якою дружив 15 років (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Asti. Фото: facebook.com/annaasti24

Євген Пронін зізнався, коли обірвав стосунки з українською запроданкою

Юрист та колишній наречений Раміни Есхакзай, Євген Пронін, поділився подробицями про своє спілкування з Анною Asti. Після початку повномасштабної війни вона стала на проросійську сторону і зараз проживає у рф. Однак до того дружба знаменитостей тривала цілих 15 років. Так, як вже давно відомо, запроданка відмовилася від рідних заради кривавих рублів.

В інтервʼю проєкту "Розмова” Євген Пронін розповів, що на початку війни ще спілкувався з Анною Дзюбою (справжнє імʼя артистки), позаяк сама вона у лютому 2022 року перебувала в Україні. Втім дуже скоро зрадниця повернулася на росію, попри те, що бачила на власні очі, як російські окупанти вдерлися на територію суверенної держави.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та вже після того, як Asti повернулася на московію, вона чітко дала усім зрозуміти, що їй байдуже на Україну та рідних, які тут знаходяться. Тому Євген Пронін остаточно обірвав з нею усі стосунки, попри багаторічну дружбу.

Вона достатньо однозначно сказала, що робити цього не буде. У той момент у нас припинилося спілкування. Я написав їй велике повідомлення, де сказав: "Нам потрібно попрощатися, ти зробила свій вибір, ми більше ніколи не зможемо спілкуватися, бачитися чи якось перетинатися, і тому прощавай". Вона мені також відповіла дуже великим текстом, в якому Аня написала, що їй шкода, що так вийшло, і перепросила, що не виправдала моїх сподівань. Це було майже рік тому. Нічого складно в цьому немає. Я вдячний їй за дитинство, але у нас не може бути сьогодення й майбутнього, тому що вона для мене зрадниця нашої країни й своїх людей,
— додав військовий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анна Асті вкотре відзначилася скандальним вчинком. Запроданка проспонсорувала російський фонд, який краде українських дітей.