Проспонсорувала російський фонд, який краде українських дітей: Анна Асті вкотре відзначилася скандальним вчинком

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Анна Асті
Фото: instagram.com/asti

Артистка перевела шалену суму на рахунок фонду

Відома співачка-зрадниця українського походження Анна Асті, в якої виявили рідкісну хворобу, вчергове відзначилася проросійською витівкою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 33-річна артистка вирішила стати благодійницею та перевела на рахунок російського фонду “Доктора Лизы” дуже вагому суму коштів. Цікаво, що цей фонд фігурував у незаконному вивезенні дітей Донеччини на територію рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Ані було мало профінансувати його чотирма мільйонами рублів. Вона ще й вирішила приїхала до вихованців даної організації. Про цей вчинок Асті та її зустріч з дітьми вже написали російські пропагандистські ЗМІ.

Anna Asti повернулася у медіапростір із добрими справами! Артистка приїхала до підопічних фонду "Доктора Лизы" і перевела на рахунок організації 4 мільйони рублів. Разом із дітьми та їхніми близькими Аня провела кілька годин. У фіналі вони хором виконали композицію "Фенікс",
– повідомили росіяни.

Швидше за все, саме в такий спосіб путіністка намагається відкупитися за свою участь у скандальній голій вечірці Насті Івлєєвої, за яку вже встигли поплатитися найвідоміші артисти - путіністи країни-терористки. Відтак, Асті обрала доволі цинічний спосіб задля відбілювання своєї репутації перед режимом.

Що ж до фонду, то тут варто зазначити, що ця організація, як і її очільниця Єлизавета Глінка потрапили у скандал з депортацією українських дітей близько 10 років тому. Нині покійна Глінка тоді особисто приїздила на Донбас та під наміром надання кваліфікаційної медичної допомоги вивозила крала неповнолітніх дітей до рф. Відтак, Асті цілком свідомо профінансувала один із пропагандистських структур країни-агресорки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зрадницю Анну Асті намагаються позбавити російського громадянства. Співачка тепер перебуває у підвішеному стані.