Втомлена чи нетвереза? Колишня наречена Кличка вперше прокоментувала своє скандальне інтерв'ю

Новини шоубізнесу
516

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гейден Панеттьєр. Фото: instagram.com/haydenpanettiere

Акторка пояснила, що виглядала виснаженою через хворобу свого собаки, а не через алкоголь чи ліки

Американська акторка Гейден Панеттьєр, колишня наречена Володимира Кличка, вперше прокоментувала скандальне інтерв’ю, де користувачі Мережі припустили, що зірка могла перебувати в нетверезому стані. Відповідаючи на ці закиди, Панеттьєр заявила, що була втомлена та емоційно виснажена через особисті обставини.

У своєму Instagram акторка пояснила, що на момент запису інтерв’ю її фізичний стан був далекий від ідеального. А все тому, що вона майже не спала кілька днів, доглядаючи за своїм собакою після операції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, зйомки тривали понад вісім годин, що ще більше ускладнило ситуацію. Панеттьєр додала, що спочатку інтерв'ю проходило нормально, однак до кінця вона почала відчувати сильну втому, через що її представник вирішив зупинити запис.

Я не спала два дні до знімань через одного з моїх собак, який одужував після невідкладної хірургічної процедури. Це були 8-годинні знімання, а потім інтерв'ю на камеру, яке мало тривати годину. Інтерв'ю почалося добре, і для відома, його початок не увійшов у версію People Magazine. Я була виснажена. Мій представник припинив інтерв'ю раніше, коли стало очевидно, що я зникаю, особливо, коли тема стала тяжкою,
— розповіла Гейден.

Акторка також звернулася до журналістів із проханням перезаписати фінальне інтервʼю, але її запевнили, що проблемні моменти буде усунуто під час монтажу. Коли ж відео вийшло, зірка була неприємно здивована. Панеттьєр також закликала хейтерів бути обачнішими у своїх висловлюваннях, адже це може негативно вплинути на психічне здоров’я.

Горе впливає на всіх по-різному. Незалежно від того, чи я на ліках, чи ні, це не стосується нікого і це між мною і моїм лікарем. Я даю інтерв'ю для просування свого нового фільму, бо пишаюся цим. Реальна проблема тут — токсичність соціальних мереж та цикл новин, який керується клікабельною приманкою,
— додала знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше екскохана Володимира Кличка зізналася, на кого більше схожа їх 9-річна донька. Гейден Панеттьєрі вперше за тривалий час розповіла про доньку від відомого українського боксера.