Зірки фільму "Крок вперед" Ченнінг Татум та Дженна Д'юенн офіційно розлучилися через 6 років після розриву

Новини шоубізнесу
684

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ченнінг Татум та Дженна Д'юенн. Фото: Getty Images

Зіркова пара остаточно поставила крапку у стосунках та більше не хоче врегульовувати ці питання у суді

Ченнінг Татум та Дженна Д'юенн офіційно розлучилися. Акторська пара остаточно поставила крапку у стосунках та завершила шлюборозлучний процес.

Відомий актор Ченнінг Татум завершив розлучення зі своєю колишньою дружиною, акторкою Дженною Д'юенн. Хоча їхні шляхи розійшлися ще шість років тому, лише зараз експодружжя досягло остаточної домовленості про всі умови розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання People, Ченнінг та Дженна остаточно врегулювали фінансові питання в судовому порядку. Обоє акторів відмовилися від взаємних аліментів, аби уникнути подальших судових процесів, які були заплановані на грудень цього року.

Нагадаємо, що Ченнінг Татум і Дженна Д'юенн прожили разом 12 років, з яких майже дев'ять – у шлюбі. Їхня історія кохання почалася у 2006 році на знімальному майданчику фільму "Крок вперед", де вони обидва виконали головні ролі. Пара одружилася влітку 2009 року, а 31 травня 2013-го у них народилася донька Еверлі. Проте у квітні 2018 року пара оголосила про розлучення, шокувавши своїх прихильників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Ченнінг Татум освідчився дочці Ленні Кравіца. Увагу журналістів та прихильників привернула каблучка з діамантом, що сяяла на безіменному пальці Зої