Здивували не лише костюмами: Ченнінг Татум освідчився дочці Ленні Кравіца (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Нещодавно ми показували яскраві хелловінські образи Меган Фокс та Machine Gun Kelly. Та за кількістю згадок у ЗМІ їх обігнала інша зіркова пара. І не тільки через свої “моторошні” образи, а й заручальну каблучку, яку помітили на пальці партнерки Ченнінга Татума, Зої Кравіц. Детальніше розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Напередодні Хелловіну в легендарному голлівудському закладі Chateau Marmont у Лос-Анджелесі відбулася “моторошна” зіркова вечірка. Серед гостей заходу був й актор Ченнінг Татум зі своєю обраницею Зої Кравіц.

Для цієї вечірки зіркова пара вирішила повторити образи з культового фільму жахів “Дитина Розмарі”. Зої вбралася як головний персонаж картини - у вінтажну білу нічну сорочку Розмарі, а в руках тримала великий кухонний ніж. Щодо Татума, то він вбрався дитиною Розмарі: на ньому був блакитний комбінезон та білий дитячий чепчик з жовтим оздобленням.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Та увагу журналістів та прихильників привернула заручальна каблучка з діамантом, що сяяла на безіменному пальці Зої. Схоже, Татум нарешті освідчився Зої після 2 років стосунків! Офіційну заяву з цього приводу зіркова пара ще не зробила, але ми впевнені, що це лише питання часу.

Нагадаємо, що вперше Татум та Кравіц зустрілися у 2017 році під час роботи над фільмом “Лего Бетмен”. Тоді актори перебували в різних стосунках: він був одружений на акторці Дженні Деван, а вона мала стосунки з актором Карлом Глусманом. Чутки про можливий роман пари з’явилися у 2021 році і на той момент обидва партнери вже були вільними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували хелловінський образ супермоделі Гайді Клум. Її зазнімкували поруч з магазином, де вона накупила тематичних смаколиків.

Фото: Getty Images