Онучка "мами" Вєрки Сердючку підкорила Мережу: як виглядає наймолодша зірка родини (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Інна Білоконь. Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Маленька Вероніка вже стала зіркою соцмереж, а її усмішка підкорила серця тисяч підписників

Акторка Інна Білоконь, яка здобула популярність завдяки ролі мами Вєрки Сердючки, поділилася зворушливим моментом зі своєю п’ятимісячною онучкою Веронікою. Після хрестин родина артистки перестала приховувати обличчя малечі, тому днями вона потішила публіку чудовим кадром.

Світлину, де бабуся ніжно тримає дитину на руках, опублікувала донька Інни Білоконь Яна на своїй сторінці у соцмережах. На знімку акторка позує у повсякденному вбранні — у зручному худі та кепці. Маленька Вероніка, вдягнена у рожевий костюмчик, виглядає дуже щасливою та усміхненою поруч із зірковою бабусею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фото швидко набрало популярності в мережі, зворушивши підписників своєю щирістю. Користувачі засипали бабусю та онуку теплими словами та компліментами. Багато хто зазначив, що такі сімейні моменти є справжнім джерелом натхнення та радості. Та й сама Інна Білоконь нечасто ділиться особистими моментами зі свого життя, тому це фото стало справжньою подією для шанувальників її творчості та близьких друзів.

Інна Білоконь. Фото: instagram.com/makohonyana_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Мама Вєрки Сердючки на концерті у панталонах перелізла через огорожу до фанатів. Артистка насмішила українців курйозною витівкою з концерту в Торонто.