Олена Шоптенко опинилася у зоні ризику: тяжка хвороба підкосила батьків танцівниці

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Олена Шоптенко. Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Через сімейний анамнез знаменитість стала приділяти більше уваги власному здоров’ю

Олена Шоптенко, яка раніше пригадала свою роботу у росії, розповіла про хворобу батьків. Їхні діагнози змусили зірку ретельніше піклуватися про своє здоров’я. Ділимося подробицями - далі у цій статті.

36-річна українська танцюристка та хореографка Олена Шоптенко зізналась, що обоє її батьків почули один з найстрашніших діагнозів - рак. Про це вона розповіла у нещодавньому інтерв’ю виданню Фокус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у 2020 році через лімфому померла мама зірки. Нині з онкологією бореться і тато Шоптенко. 70-річний чоловік залишається в Україні і не хоче переїздити до Олени за кордон.

Знаючи, що вона опинилася в зоні ризику, Олена стала пильніше слідкувати за своїм здоров’ям. Хореографка проходить профілактичні обстеження та займається своїм ментальним здоров’ям. У зірки є ментальний тренер, до якого вона звертається за потреби. Також вона користується тілесними інструментами, якими володіє та навчає - як терапію вона використовує танець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Олена Шоптенко потрапила до лікарні. Як зірка відновлюється після операції на нозі - читайте у цьому матеріалі.