У зірки фільму "Гуцулка Ксеня" Катерини Молчанової виявили рак

Новини шоубізнесу
25 849
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Молчанова
Фото: instagram.com/kate.molchanovaa

Катерина Молчанова зізналася, як дізналася про свій діагноз та як проходить її лікування

Популярна українська акторка Катерина Молчанова приголомшила прихильників відвертим зізнанням. Виявилося, що їй діагностували рак молочної залози. Що довелося пережити зірці фільму “Гуцулка Ксеня” — дізнавайтеся на Хочу!

Вперше розповісти про свою хворобу Катерина Молчанова наважилася не відразу. А лише через декілька місяців вона вирішила написати відвертий пост в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, за словами акторки, в її родині жінки хворіли на рак, тому вона розуміла, усю необхідність планового обстеження. Катерина часто відвідувала лікарів, аби застерегти себе від хвороби. І саме під час такої планової перевірки у Молчанової виявили пухлину. На щастя, діагноз було встановлено на початковій стадії тому їй вистачило тільки операції, без хіміотерапії.

На початку лютого мені діагностували рак грудей. На початку березня мені зробили операцію, вирізали ракову пухлину. Груди зберегли і залишили декілька шрамів. Мені пощастило. Моя ракова клітина виявилася неагресивною і діагностували її дуже рано. Тому хіміотерапія непоказана,
— розповіла Катерина Молчанова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відома українська телеведуча ошелешила новиною про свій стан здоров'я. Наталка Фіцич зізналася, що в неї повернувся рак , тому вона знову розпочинає курс лікування, який вже колись проходила.