Провокацій не буде: Галкін розпочав "боротьбу" з телефонами і ввів нові правила на своїх концертах

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Максим Галкін. Фото: instagram.com/MaxGalkinRu

Російський іноагент вирішив боротися з небажаною аудиторією та посилив охорону на своїх виступах у США та Канаді

Відомий російський комік Максим Галкін, який відкрито засуджує військову агресію росії проти України, ввів жорсткі обмеження на своїх виступах у США та Канаді. Відтепер відвідувачам заборонено знімати відео та записувати аудіо під час концертів. що найцікавіше, насамперед це стосується росіян, які можуть спробувати використати записи проти артиста.

Як повідомляє пропагандистський Telegram-канал Mash, посилена охорона ретельно стежитиме за дотриманням правил. Якщо під час виступу помітять увімкнений телефон або інший пристрій для запису — порушника виведуть із зали без повернення коштів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначається, що при купівлі квитка, вартість яких коливається від 90 до 230 доларів, глядач автоматично погоджується з цією умовою та наслідками за порушення. Цей захід може допомогти Галкіну захистити себе від можливих провокацій, зберігаючи безпеку та конфіденційність своїх виступів, під час яких він постійно висловлює підтримку українцям.

Іноагент Максим Галкін заборонив росіянам знімати та записувати його на диктофон під час туру по США і Канаді. За цим стежитиме посилена охорона. Якщо сек'юріті побачать у глядача телефон, то викинуть його із залу.
За інформацією Mash, нововведення Fan Advisory з'явилося після скандалу в Дубаї — тоді Галкін сказав “Героям слава”, отримав штраф від уряду ОАЕ і викреслив країну з гастролей. Суть фічі: під час купівлі квитка (коштує від $90 до $230) людина погоджується з вимогою Галкіна не знімати та не писати звук і з можливими наслідками за порушення,
— пишуть пропагандисти.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Максим Галкін навмисно вибісив росіян. На одному зі своїх концертів він виконав зі сцени український хіт "Піду втоплюся".