Максим Галкін навмисно вибісив росіян, виконавши зі сцени український хіт "Піду втоплюся" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 062
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Максим Галкін

Артист вкотре проявив підтримку Україні, заспівавши українською разом з глядачами

Відомий російський гуморист Максим Галкін, який буквально відбив Аллу Пугачову у її колишнього чоловіка, знову відзначився діями на підтримку України. Не дивно, що такі перформанси викликають обурення серед пропагандистів, які визнали чоловіка російської примадонни іноагентом. То що ж такого зробив Максим Галкін цього разу — дізнавайтеся на Хочу!

Судячи з концертної діяльності російського шоумена, ледь не кожен його виступ супроводжується виконанням українського хіта “Піду втоплюся”. Адже вже не раз Максим Галкін розважав публіку саме цією піснею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким чином артист проявляє підтримку українського народу після того, як він відкрито висловив своє засудження російської агресії. Однак досі путіністи не можуть змиритися з тим, що Максим Галкін не повівся на російську пропаганду, тому їх буквально “бомбить” кожного разу, коли шоумен толерує Україні та нашому народові.

Іноагент Галкін продовжує фальшивити на мові заради потіхи української публіки в Європі,
— гнівно коментують росіяни.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Максим Галкін виставив путініста Кіркорова за двері розкішного замку, в якому мешкав з Аллою Пугачовою до втечі з московії. Про це розповів сам співак, згадуючи особисте життя з російською примадонною.