"Це величезна несправедливість": Олександр Положинський висловився про мобілізацію знаменитостей

Новини шоубізнесу
810

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Олександра Положинського

Артист переконаний, що всі українські чоловіки мають пройти службу

Відомий український виконавець та колишній лідер колективу “Тартак” Олександр Положинський, який висловився про чутки довкола його стосунків з популярною української співачкою, заговорив про мобілізацію знаменитостей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, Олександр зазначив, що багато зірок переконані. що вони є більш корисними в тилу, а не на передовій. Положинський додав, що в армії є чимало небойових посад, які потрібно заповнити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Положинський зазначив що, на його думку, всі громадяни країни повинні пройти службу. Артист додав, що така мобілізація показала б рівень небайдужості громадян до війни.

На мою думку, всі громадяни України в умовах такої великої війни мали б пройти службу. Це б показало, що країна небайдужа усім громадянам і відновило б справедливість у суспільстві. Одні люди добровільно чи під тиском обставин стали до лав ЗСУ і зараз є заручниками обставин, бо не озвучують чітких термінів служби з одного боку, а з іншого - люди з цивільного життя не мають бажання захищати батьківщину в ЗСУ. Це величезна несправедливість.
- розповів Положинський у своєму інтерв’ю “Апостроф Lime”.

Олександр також додав що є певне несправедливість, коли на високих державних посадах перебувають люди, які не проходили військову службу. Стосовно цього Положинський висловився наступним чином:

Розумію, що у багатьох людей ці посади є дуже відповідальними, але я не впевнений, що ці люди є незамінними на своїх посадах. І для справедливості в майбутньому, я вважаю, що служба в ЗСУ має бути підставою для того, щоб людина могла заходити на державні чи політичні посади.
- резюмував виконавець.

Варто зауважити, що у ЗСУ Положинський відправився у травні 2022-го року. Проте, наразі він працює на радіо Армія FM, так як таким був наказ його керівництва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Положинський налякав зовнішнім виглядом під крапельницею. Прихильники артиста помітили, що з його очима явно щось не так.